Kungälvs TKs Årsberättelse, 2023

Tack alla medlemmar som deltog på KTKs årsmöte, där vi kunde summera ett händelserikt år för klubben. Läs mer om året som gått i vår Årsberättelse som du kan ladda ner här. Några av höjdpunkterna:

• Fantastiskt fin uppslutning under både inomhus- och utomhus-KM, och en riktigt stor milstolpe med klubbens första tävlingen i egen regi
  • Våra utomhusbanor fick sig ett rejält lyft under året tack vare vårt tillskott i personalstyrkan, anläggningsansvarige Lasse Johansson.
  • Stora kliv framåt inom seriespelet med hela åtta duktiga serielag som representerade klubben under året.
  • Utveckling av tennisskolan för att ytterligare möta behoven för både vuxna och juniorer.
  • Succé för våra träningsläger som erbjuder våra medlemmar fantastiska möjligheter till träning och gemenskap.
  • Utökat samarbete med nya sponsorer och företag.
Ladda ner Årsberättelse

Stort tack!

2023 var ett händelserikt år och vi blickar bak med tacksamhet för allt engagemang bland både medarbetare, medlemmar och föräldrar till tennisspelande juniorer. Vi vill därmed rikta ett stort tack till alla som på olika sätt har varit med och bidragit till att 2023 blev ett oförglömligt år.

Styrelsen, Kungälvs Tennisklubb