Klubbmästerskap utomhus 2021

Klubbmästerskapet för vuxna kommer att starta måndag vecka 33 den 16 augusti. KM kommer att spelas vardagkvällar från kl 17 hela veckan samt helgen. På helgen kan det bli spel från kl 09 på morgonen. Vid behov om deltagarantalet blir stort fortsätter KM även vardagkvällar vecka 34.

För att slippa behöva arbeta med mejl under semestern kommer vi inte att öppna anmälan till KM förrän måndag den 9/8, och anmälan kommer att stängas onsdagen den 11/8. Ni kommer alltså att ha dom tre dagarna på er att skicka in anmälan.

Men nu vet ni när det startar och när spelet pågår och kan planera därefter.

Klasser i år är Öppen Elitklass (både herrar & damer), Herrsingel B, Damsingel B, Herrdubbel A, Damdubbel A, Motionsdubbel (både damer & herrar) samt Singelklass C för dom som inte har spelat så länge men vill tävla. Singelklass C är också för både herrar & damer. Kostnad per klass blir 130 kr.

Häsning från tävlingsgruppen med Anna & Daniel som önskar er en fin sommar!


Senaste nytt

Tennisskolan VT-24

Välkommen till terminstart för tennisskolan! Måndagen den 8 januari drar vi igång. Vårterminen slutar lördagen den 15 juni, och som vanligt är det uppehåll för sportlov och påsklov. Träningsschemat med…