Boka bana

Alla våra banbokningar sker i samarbete med onlinetjänsten MATCHi. Här kan du också söka och boka tider på andra anslutna tennisklubbar i Göteborg och övriga Sverige.


Så här registrerar du dig:

1. Medlem i KTK

Om vi på KTK har din mejl registrerad kommer MATCHi skicka dig ett mejl med en länk. Klicka på länken och följa instruktionerna för att få din medlemsrabatt. Om du inte har en mejl registrerad hos oss, kontaka oss på administration@kungalvstk.se för att kunna nyttja onlinebokning till rätt pris.

Flera medlemmar i samma familj? Man kan inte använda samma Matchi-konto (mailadress) till flera personer. Var och en måste ha en egen mailadress och ett eget konto.

2. Ej medlem i KTK

  1. Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter.
  2. Du får efter registrering ett aktiveringsmejl och du behöver klicka på länken i det. (Har du inte fått mejlet inom en timme så leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där. Hittar du fortfarande inget kontakta MATCHi på feedback@matchi.se

Efter dessa steg kan du boka tider hos oss! Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på administration@kungalvstk.se så hjälper vi dig.

Bokning & betalning

Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning. Du kan också betala med digitala klippkort/rabatthäften.

Bokningsregler

Bokning kan ske max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift om betalt med betal-/kreditkort – ska ske senast 6h innan bokad tid.

Så här anmäler du dig till en aktivitet i Kungälvs Tennisklubb:

  1. Gå in på Kungälvs Tennisklubb
  2. Tryck på fliken Aktiviteter
  3. Skrolla ner i listan tills du hittar den aktivitet du söker och anmäl dig.