Tennishallen

Om Tennishallen

Kungälvs Tennishall ägs och drivs av Kungälvs Tennisklubb och ligger i centrala Kungälv (Ytterbyvägen 20). Hallen byggdes ut så sent som sommaren -96 från två till tre banor. Stommen består av limträ och inredningen är uteslutande i trä. Spelunderlaget var till och med sommaren 2003 målad asfalt. Efter arbeten under sommaren 2003 har vi nu en hall med ett nytt golv, hard court. Läktare,kök,uppehållsrum samt kontor finns på andra våningen. Hallen används också som gymnastikhall för två av friskolorna i kommunen.

Hösten 2012 byggde vi nya fina fräscha omklädningsrum och bastu!

De flesta tiderna i hallen under attraktiv tid, dvs på eftermiddagar och kvällar samt på helger, är upptagna av träning eller annan verksamhet inom klubben eller av privatkontrakt. Under dagtid och viss kvällstid finns gott om lediga tider som bokas från vecka till vecka. Bokning av ledig timma sker via matchi.se (nytt bokningssystem fr.o.m. feb.-14)

Om du är intresserad av att teckna ett kontrakt, en timme som du har tillgång till vecka efter vecka, skall du ta kontakt med Annika på administration.

Kontaktuppgifter till Annika hittar du här.

(©) Kungälvs Tennisklubb - Ytterbyvägen 20 442 35 KUNGÄLV, 0303-190 90, Bankgiro: 295-0442, Swish: 123 576 32 14